Dirigent en pianist

DIRIGENT OLAF VAN RIJN – Ik ging op mijn achtste jaar naar de koorschool in Haarlem. Naast het reguliere onderwijs kreeg ik dagelijks zangles. Op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag volgde ik de richting Koordirectie. Ik zie als doel en uitdaging dit jonge koor met al deze mooie stemmen tot één geheel te maken. Ik vind het heerlijk om mensen te laten zingen, te horen en te zien dat ze daar blij van worden. Daarbij is zingen in een koor gezond en een sociale bezigheid.

PIANIST/ARRANGEUR HENDRIK-JAN BOSMA – ik speel piano vanaf mijn vijfde jaar. Toen ik op de middelbare school zat hoorde ik van klasgenoten dat ze het ontzettend naar hun zin hadden in het Amersfoorts Jeugd Orkest, en dat leek me ook wel wat.

Daarom ben ik ook contrabas gaan spelen, en heb vele geweldige jaren in allerlei orkesten doorgebracht. Ik ging naar het conservatorium in Utrecht, 

studeerde piano in Utrecht bij Herman Uhlhorn en behaalde diploma’s voor Docerend Musicus en Uitvoerend musicus.
Ik ben gaan arrangeren en doe leuke projecten met strijkduo Donna Musica. We spelen dan in de klassieke bezetting van pianotrio, maar het repertoire is niet het geijkte trio-repertoire Ik ben actief als pianist en arrangeur en geef les.

www.donnamusica.nl